szam napisał(a):
narek napisał(a):
Do Szama.
Jak widze miałeś kilka lokalizacji na oku ale na zasadzie psa ogrodnika one tylko były; nikomu nie powiedziałeś i sam nie zrobiłeś. I co z tego masz? Czy trafne było Twoje założenie, że każdy z tamtych inwestorów by Ciebie oszukał. 10% to nie taki wielki udział aby poważni ludzie zaczynali knuć. Gdybyś już po zadziałaniu inwestycji coś do niej wnosił, po prostu się angażował to myślę, że taka spółka jeszcze nie jedno mogła by zdziałać.
Słyszałem kiedyś taką piosenkę o zjeździe "malkontentów czyli narzekaczy" a refren był taki ojo jojo, ojo jojo, ojo jojo joj.
Pozdrawiam.
D Ojojojojo. Ale sie narobiło. Narek widzę że też szukasz Jelenia na kajak. Pierwsze primo to moje dawne lokalizacje ktoś wykorzystał a więc nie zostały zmarnowane, drugie primo to, że zaoszczędziłem zdrowie , a moze nawet życie- nie musiałem patrzeć jak robi się ze mnie Jelenia, trzcie primo zaoszczedziłem kasę nie ładując jej adwokatom na bezskutecznne wyegzekwowanie nalezności (te 10%). Starczy tych prim chyba chociaz jeszcze pare znalazłoby się.
Pozdrawiam Szam
chyba zeszlismy z tematu ....i robi sie troche bez sensu:))))moja oferta jest dla tych ,ktorym z tych czy innych powodow pasuje.
Szamie no z tymi primami troszke sie zagalopowałes. czemu?
,,, ,wytkne Ci tylko jedna nie logicznosc,ktora mnie rozbawila...jak powiadasz twoje lokalizacje przeszły ci kolo nosa.tak?
a wiec jaka jest roznica ,ze przeszły ci one kolo nosa bez najmniejszej szansy na zysk , a jaka jest roznica ,ze teoretycznie moglbys podjac moja propozycje i zarobic 10%???
w wariancie pesymistycznym(zakladajac moja nieuczciwosc)ladujesz z niczym tak jak i teraz,,,,, w wariancie optymistycznym masz swoje 10%.
niczym bys nie zaryzykowal bo w istocie albo bys nic nie zarobil z tych lokalizacji (jak teraz!!) albo zyskalbys 10%.ubawil mnie ten argument z adwokatem i patrzeniem na siebie jak jelenia. temat obtrzaskany czy szklanka jest pelna do polowy ,czy pusta do polowy.?
dobra koncze te dywagacje bo to do niczego nie prowadzi.
moja oferta jest dla tych ktorym pasuje,tym ktorym nie pasuje klaniam sie w pas i po sprawie.
chce zainwestowac w mew, jesli ktos chce skorzystac z mojego pomyslu to zapraszam, bez urazy ale karawana idzie dalej:))))