[quote:b118aa258c="abmeraz"]
Nie rozumiem co ma Pan na myśli " rozeznanie w cenach i wykorzystanietych informacji dla własnej negocjacji".
Przecież te podane informacje będą widziane przez wszystkich.
Rozumiem również że forum jest przeglądane przez koncerny energetyczne i korzystają z niewiedzy właścieli elektrowni [color=red:b118aa258c]a Pan panie p przyczynia się do utrzymania takiego stanu krytykując moją osobę za egoistyczne działania poprzez powyższy post[/color:b118aa258c].[/quote:b118aa258c]
Ależ skąd - panie Abmeraz?! .Ja życzę Panu jak najlepiej.Zdziwiło mnie tylko pare faktów w Pana poście nr1: manowicie to ,że zrejstrował się Pan tak póżno, po uruchomieniu elektrowni i już w pierwszym poście interesuje Pana cena kW u innych kolegów. A w międzyczasie inni mieli być może też problemy i z Pana doświadzczenia przy uruchamianiu elektrowni nie dane było im skorzystać.Ale zostawmy ten temat. Jużkiedyś pisałem ,że Admin powinien mi zablokować dostęp do forum na 24 h - bo zbyt impulsywnie reaguję( a może powinien go mi wogóle zablokować

)
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.Wykonał Pan 5 postów a zarzekał się Pan ,że nie będzie" czegoś tam " komentował - to pierwszy plus. Drugi to to ,że odpowiedział Panu sam mistrz Bogas -

a nie każdy ma takie szczęście. Pan Tango i pani Mysia-S stawiając podobny problem wcześniej (właśnie wtedy mógł się Pan np. włączyć do dyskusji) nie uzyskali na tym forum satysfakcjonujących ich odpowiedzi. I pewnie podobnie będzie w Pana przypadku.Dlatego pozwoliłem sobie na lekkie podkręcenie Pana postu. Zgadzam się też z Bogasem ,że nie jest to jakiś wielki dla Pana problem, bo świadectwa pochodzenia zawsze Pan sprzeda i kto wie czy nie po atrakcyjniejszej cenie. Tyle moich wyjaśnień!
[b:b118aa258c]Bogas[/b:b118aa258c]- przyjacielu mój

- co ja Ci mogę napisać?!
Na pewno - nie nadrabiałem zaległości w klasyce polskiego kina- ten temat jest dla mnie zamknięty a raczej jak to uzgodniliśmy - nie było go.
Czy przesyt w płodzeniu postów ?- wygląda na to ,że nie

może lekkie opamiętanie
Ale miło mi było ,że Suse forum podkręcił a inni się włączyli.
Widzę ,że Twoje negocjacje w sprawie sprzedaży obiektu idą pełną parą. Pochwal się, trafił się jakiś tłusty inwesor ?

czy tylko sami pasjonaci? - tak jak ten Kubuś Puchatek
Pozdrawiam.Piomika