[quote:640074173d="suse"]TIIIIIIIIIIIA piomika i stało się

czy ty sądzisz iż tu są tylko pasionacj,sympatycy,zakręceni i maluczcy - a ty guru Wkur...wiłeś vodnika!! Dla co niektórych urwie się źródełko wiedzy z pierwszej ręki!!! Szanuj siebie i innych..[/quote:640074173d]
Od pewnego czasu nie chcę wchodzić w polemiki typu " jak ty mi dowalisz to ja teraz tobie" - ale wyraźnie wywołujesz mnie do tablicy [b:640074173d]Suse[/b:640074173d], choć powodow do narzekań z mojej strony chyba nie masz!
Pokaż mi to zródło informacji i co ciekawego dowiedzieli się forumowicze z postów Vodnika czy nawet Twoich. Ostatnio zabłysnąłeś informacją o składaniu wniosków .Zgoda .Ale wcześniej obiecywałeś podzielić się informacjami o nowy wynalazku , wirniku dla Narka. Podzieliłeś się?Schowałeś informacje dla siebie pod pozorem braku współpracy ze strony Admina.Skrytykowałem Cię może za to? Opiepszyłem na forum? Nie!!!
Uznałem ,że skoro nie chcesz się dzielić informacją to Twoja prywatna sprawa .A Ty mi tu piszesz szanuj ludzi i siebie.! [b:640074173d]A Ty szanujesz.Zadaj sobie raczej to pytanie.[/b:640074173d]
A co do Twojej sugesti ,że " urwie się żródło wiedzy z pierwszej ręki" to chyba zapomniałeś z Vodnikiem dlaczego wdałem się z Nim w polemikę?
Zapomnieliście ,że pierwszym postem Vodnika był post pt"Dupa".
Że, owszem "objechałem" go - ale też próbowałem mu pomóc w rozpropagowaniu informacji ,że chce sprzedać tą swoją elektrownię. I to zdaje się po moich kolejnych postach Vodnik coś sensownego wkońcu napisał.Nieprawdaż? I to ja wysłałem czytelny sygnał ,że p Vodnik może mieć "inną twarz" niż tą ,którą zaprezentował w poscie "Dupa". Musiałem to robić? Zrobił to ktoś przede mną? Może Ty Suse? Nie miałeś czasu ...bo budujesz kolejne MEWki ! .Rozumiem.
Gdyby ten wredny i wsadzający wszędzie nos - Piomika-nie wsadził go - to jaka by pozostała po Vodniku opinia na tym forum?
Piszesz...o jakimś guru. Ale to zdaje się Ty straszysz ludzi z charakterystyczną wyższością (a wręcz pogardą) bankami ,które zabiorą im elektrownie a p Vodnik- na kolejny raz wyciągniętą dłonią do zgody- ma tylko jedno do powiedzenia :![b:640074173d] Czy będę milczał czy lizał! [/b:640074173d]/ pewnie jeszcze słynną d....ę/
[b:640074173d]Otórz nie mili Panowie- nie będę robił ani pierwszego ,ani drugiego.[/b:640074173d]
Pozdrawiam.Piomika